SaferVPN Beoordeling 2018

SaferVPN Beoordeling 2018

SaferVPN Beoordeling

Virtuele particuliere netwerken of VPN-verbindingen, zijn de laatste jaren enorm gegroeid in populariteit. Zo kunnen gebruikers surfen op het internet met ware anonimiteit, geografisch-beperkte inhoud bekijken en zorgen dat je online activiteiten niet door de regering of ISP’s gecontroleerd worden. Veel providers zijn opgedoken om dit gat in de markt te vullen. Een van de nieuwkomers is SaferVPN, een bedrijf opgericht in 2013. Ze bieden een vrij uitgebreide suite van VPN-diensten en functies aan, en noemen zichzelf als “de snelste en eenvoudigste VPN wereldwijd.” Kunnen ze deze claims waarmaken? Lees verder voor meer inzichten!

Wat is SaferVPN?

SaferVPN (soms geschreven als Safer VPN) is een relatieve nieuwkomer onder de consumenten VPN-diensten, pas opgericht in 2013. Desondanks, hebben zij een aanwezigheid van VPN-server in 34 landen, met meer dan 700 servers in werking bij de start. Permanent worden er meer toegevoegd indien nodig. SaferVPN beheert zelf hun netwerk, met aangepaste net code, om de snelste mogelijke snelheden te behalen. Reeds honderdduizenden klanten hebben zich aangemeld voor een van hun betaalde VPN-plannen. Zij bieden basiseigenschappen die andere moderne VPN’s ook bieden, evenals een paar extra’s die hen onderscheidt van de concurrentie. Op dit moment is de SaferVPN applicatie beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS, de meeste routers, Chrome en Firefox.

  • SaferVPN functies

Zoals de meeste VPN’s vandaag, heeft SaferVPN een eenvoudige app beschikbaar voor de meest voorkomende besturingssystemen. Zodra je de SaferVPN-download hebt voltooid, kun je de app vrij gemakkelijk installeren en in slechts een paar klikken kun je je verbinden met het netwerk van servers over de hele wereld.

  • Specificaties

SaferVPN heeft momenteel meer dan 700 servers actief in 34 landen. Zoals bij vele moderne VPN’s kies je niet een serverlocatie – je kiest een gewenst land voor je uitgaande IP-adres, en het systeem vindt automatisch een geschikte server. De app werkt op alle grote Besturingssystemen – Linux wordt nog niet ondersteund, maar het bedrijf werkt aan het uitrollen van een Linux versie van hun app. Een groot aantal protocollen wordt ondersteund, met inbegrip van de typische OpenVPN, samen met L2TP, PTPP en IKEv2.

  • Privacy & Codering-Is SaferVPN veilig?

SaferVPN, wil door zijn naam je verzekeren dat het intrinsiek veilig is. En, zoals de meeste SaferVPN beoordelingen aantonen, het is echt zo! Ze gebruiken de industriestandaard AES-256, een 256-bits coderingsalgoritme dat in wezen onmogelijk is te breken met brute kracht. Op dit moment vertonen ze geen DNS- of IP-lekken in de testen. Daarnaast maken ze ook gebruik van een kill-switch. Dus, als je je VPN verbinding verliest, dan ook onmiddellijk de verbinding met de externe server. Hiermee voorkomt je dat je IP-adres worden blootgesteld. Bovendien, eind 2017, rolde het bedrijf automatische Wi-Fi beveiliging uit, welke apparaten automatisch beschermd wanneer zij verbinden met niet beveiligde openbare Wi-Fi netwerken – een extra laag van veiligheid en beveiliging die geen andere VPN biedt. Ze loggen jouw gegevens niet; zij registreren alleen geanonimiseerde gegevens op sessieduur en totale data overdracht, evenals land van oorsprong – er is niets gekoppeld aan jouw IP-adres of account, en niets over waar jij bladert of wat je doet terwijl je verbonden bent.

  • Interface

De interface is één gebied waar SaferVPN zich van de concurrentie onderscheidt. De app, ongeacht welk platform je gebruikt, is een eenvoudige, ongecompliceerde, gestroomlijnde en makkelijk te gebruiken. Hoewel er niet een veelheid aan geavanceerde functies zijn verpakt in de app of de service, je kunt gemakkelijk kiezen en schakelen tussen server landen zo vaak als je wenst, het protocol wijzigen dat wordt gebruikt, en andere basistaken. Het is ook visueel aantrekkelijk.

  • Prestaties

De prestaties van de SaferVPN is goed tot zeer goed in termen van snelheid en verbinding stabiliteit. In veel gevallen, wordt 60-70% van de downloadsnelheid voor grote bestanden of streaming bereikt, dus er is weinig overhead/wachttijd toegevoegd. Zelfs wanneer je servers in minder ontwikkelde landen kiest, halverwege om de wereld, je kunt nog steeds een respectabele 5-10 die Mbps-snelheden bereiken. Er zijn echter twee belangrijke dingen hier op te merken. Eerst, torrenting is niet toegestaan op de SaferVPN-service. Ten tweede, Netflix functionaliteit (samen met andere streaming diensten van abonnement) is op-goed-geluk, gebaseerd op de server en locatie. Als het werkt, is de kwaliteit uitstekend, maar niet elke verbinding werkt met iedere dienst, en het verandert de hele tijd.

  • Gebruiksgemak

Momenteel zijn er geen klachten over het gebruiksgemak. Na het voltooien van de download van SaferVPN, installeer je de app, opent het en klikt om te verbinden. Favoriete server locaties zijn gemarkeerd, en de hele lijst van locaties is beschikbaar, samen met een aantal eenvoudige menu’s voor opties (het veranderen van het protocol, bijvoorbeeld), hulp, enzovoort. Dat is alles wat er is.

  • Klantendienst

De opties voor klantenondersteuning voor SaferVPN omvatten een online ondersteuning/kennis basis voor zelfhulp, vol met gedetailleerde informatie, handleidingen en veel gestelde vragen. Dit is veel gedetailleerder dan veel van hun concurrenten en verdient erkenning. Ook is hulp beschikbaar via het e-mail/ticket systeem of via 24/7 live chat-agenten (die wel of geen Roborts/AI gebruiken als een eerste screening tool). Tevredenheid van de klant met de ondersteuningsmogelijkheden is extreem hoog, en het is duidelijk een gebied waarin het bedrijf veel moeite heeft gestoken.

SaferVPN prijzen en arrangementen

Er is geen gratis optie voor SaferVPN, zoals bij sommige andere serviceproviders. In plaats daarvan is er een SaferVPN proef, waarmee je de service gedurende 24 uur onbeperkt gratis kunt gebruiken. Verder bieden de abonnement pakketten allemaal dezelfde functies en verschillen alleen in duur en prijs, zoals hieronder beschreven.

  • Maandelijks Plan $10,99 – $ 10,99/maand ($131.88/ jaar)

Dit is de maandelijkse, “pay-as-you-go”-plan, en zoals met de meeste services, het is de duurste in de lange termijn. Vermijdt dit tenzij je twijfelt over het gebruik van de service op lange termijn, anders betaal je veel extra voor geen reden.

  • Jaarlijkse Plan $65.88 – $ 5,49/maand ($65.88/ jaar)

Het jaar plan is een veel betere optie dan de maandelijkse, met een prijs die iets minder dan de helft van de kosten is, wanneer je maandelijks betaalt.

  • Twee jaar Plan $78.96 – $3.29/ maand ($ 39,48/jaar)

Het plan van twee jaar is echt je beste keuze. Het is 70% goedkoper dan het maandelijkse plan, en 40% goedkoper dan het jaar plan. Met andere woorden; je krijgt twee jaar voor slechts ongeveer $13 meer dan je zou betalen voor 1 jaar onder het jaarplan.

SaferVPN Beoordeling Samenvatting

SaferVPN heeft echt een naam voor zichzelf gemaakt in de paar jaar dat het bestaat. Het biedt alle basisfuncties van de beste VPN’s, de extra bonus van Automatische Wi-Fi-beveiliging, is compatibel met alle belangrijke besturingssystemen en apparaten en heeft uitstekende snelheid en betrouwbaarheid. De nadelen zijn een verbod op torrenting en onregelmatige/inconsistente toegang tot Netflix en andere streaming platforms (hoewel de streaming technologie/servers er zijn en goed werken). De prijs is zeer concurrerend met andere top-consumenten VPN’s, dus het is het absoluut waard een kans te geven, hetzij voor een maand, hetzij met de 24-uurs gratis proefperiode. Er is een 30-dagen geld-terug garantie, dus echt, proberen voor een maand betekent dat je niets hebt te verliezen!

Leave A Comment0Replies to “SaferVPN Beoordeling 2018”