IPVanish VPN Beoordeling 2018

1 Star (1 votes)

Wat is IPVanish?

IPVanish VPN is een particulier netwerk dat het gebruikers mogelijk maakt anoniem te surfen op internet. Hun populariteit hebben ze te danken aan de privacy zorgen, en door gebruikers toegang tot inhoud te geven die anders beperkt zou zijn. IPVanish is een commerciële VPN-dienstverlener gevestigd in de VS. Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Mudhook Media Inc., een zelfstandige dochteronderneming van Highwinds Network Group. IPVanish is gevestigd in Orlando, Florida en biedt services voor verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, iOS, Android, macOS en Fire TV ook bekend als de IPVanish firestick. Een IPVanish firestick is een interessante optie om te verkennen.

IPVanish is één van de grootste VPN bedrijven in de wereld daar hun VPN-netwerk meer dan 40.000 IP adressen omspant op meer dan 1000 servers in over 60 landen. Dit brede scala aan dekking maakt het voor de gebruikers mogelijk om anoniem op het internet surfen. IP Vanish biedt Ghost VPN-service aan, aan haar klanten. Dit betekent dat het bedrijf een veilige, gecodeerde verbinding tussen het apparaat van de gebruiker en hun VPN-servers opzet, voordat het signaal naar het internet gaat. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om volledig anoniem te surfen op het internet.

IPVanish VPN-functies

Specificaties

 • Servers in meer dan 60 landen
 • 40.000 + gedeelde IP-adressen
 • Heeft meer dan 1000 VPN-servers.
 • Onbeperkte bandbreedte
 • 256-bit AES-versleuteling
 • Geen logs van dataverkeer
 • P2P verkeer is onbeperkt
 • Aansluiting op meerdere apparaten
 • Heeft OpenVPN, VPN en L2TP/IPsec-protocollen

Is IPVanish veilig? Privacy & codering

IPVanish implementeert beveiliging op hoog niveau voor de gebruikers. Het maakt gebruik van het AES-256 encryptie-protocol dat wordt gebruikt door de meeste toonaangevende veiligheidsbedrijven in de wereld. De versleuteling van deze VPN-dienstverlener is robuust. Door kanalisering van de onlineactiviteiten via hun VPN-tunnel, worden gebruikers beschermd tegen censuur van de regering, de bedrijfsfirewall, cybermisdaad en ISP afwurging.

De IPVanish versleuteling beschermt de gebruikers ook wanneer zij gebruik maken van openbare Wi-Fi. IPVanish heeft de scramble-optie die gebruikers mogelijk maakt hun VPN-activiteit eruit te laten zien als regelmatige internetactiviteit. Deze functie is handig bij het omzeilen van strenge regels, vooral in landen met zeer strenge regels voor internet gebruik.  IP Vanish heeft een sterk ‘geen logs’ beleid, waardoor gebruikers een hoog niveau van anonimiteit bij online surfen behouden.

Interface

IPVanish heeft een gebruikersvriendelijke interface. De software is zo ontworpen dat het op alle apparaten makkelijk te gebruiken is. Na het downloaden van de software op gelijk welk besturingssysteem, moet je registreren of inloggen, als je al een account hebt. Het dashboard is uitstekend ontworpen, waarbij opties worden weergegeven voor de gebruiker. De gebruikers kunnen kiezen voor de snelste beschikbare server of voor een server gebaseerd op locatie, of op de kaart. Zodra verbonden, wordt een groen verbinding-tabblad getoond. Je kunt ook de instellingen controleren en andere wijzigingen gemakkelijk aanbrengen in de app. Het is zeer makkelijk te gebruiken. De enige kwestie met hun interface is dat zij geen instructies geven voor het instellen en gebruiken van de proxy SOCKS5 op het account portal.

Prestaties

IPVanish heeft een goede interface en website. De IPVanish download pagina fungeert als een centraal punt waar gebruikers de service op elk apparaat kunnen instellen. Het downloaden en het opzetten is heel eenvoudig. De app is boordevol functies, waardoor het een zeer goede optie is in vergelijking met sommige van haar concurrenten. Gebruikers kunnen de servers met die ze willen verbinden, baseren op het land, de responstijd of de server belasting. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om van protocol te wijzigen zoals OpenVPN poort, verduisteren OpenVPN verkeer, bladeren in OpenVPN verbinding Logboeken de IPVanish DNS-servers te gebruiken. Het is ook erg snel, met een piek van rond 25Mbps, alhoewel dat soms moeilijk te bereiken is.

Gebruiksgemak

Vanuit de IPVanish download pagina, is de VPN-pagina ontworpen om het makkelijk te gebruiken voor zowel beginners als doorgewinterde VPN-gebruikers. Het interfaceontwerp is zeer goed, met opties voor de gebruikers. Beginners kunnen overschakelen naar de simpele modus waardoor automatisch de interface eruitziet als een kleine desktop-gadget. De software heeft geen handmatige ingreep nodig van de gebruikers als het DNS, WebRTC en andere potentiële lekken blokkeert. Dit betekent dat de gebruikers identiteit te allen tijde verborgen blijft.

Klantenondersteuning

IP Vanish heeft geen live chat optie. Gebruikers kunnen uitsluitend hun customer support via e-mail contacteren. Dit betekent dat ze niet 24/7 beschikbaar zijn voor hun klanten, hoewel ze dat zo geadverteerd hebben. Het neemt hen gemiddeld 24-48 uur om antwoord op e-mails van hun klanten te geven.

IPVanish prijzen en arrangementen

De VPN-serviceprovider biedt een 7-dagen geld terug garantie op elk van haar plannen. Hun betalingsmethode is uitgebreid. Gebruikers kunnen betalen met creditcard en PayPal. Ze zijn onlangs gestopt met de acceptatie van Bitcoin als betaalmiddel voor hun diensten.

Een van de goede dingen over IP Vanish is dat zij hun pakketten niet categoriseren. Ze hebben een enkel pakket voor alle gebruikers, hoewel de prijzen, afhankelijk van de gekozen abonnementsduur verschillen. Opmerking, er is geen gratis plan van IPVanish.

 • Maandelijkse pakket: $10

Het maandelijks abonnement voor IP Vanish is $10, met een korting van 17% elke maand voor haar gebruikers, in plaats van $11,99. Als een gebruiker dit pakket kiest, betekent dit dat zij van $10 per maand zou besteden, $120 per jaar, en 0% besparing hebben.

 • 3 maanden pakket: $26.99

Hun 3 maanden pakket wordt gefactureerd met $26.99, waardoor gebruikers 25% besparen. Dit betekent dat gebruikers voor dit pakket spenderen: 8,99 dollar per maand, $107.96 jaarlijks met een besparing van 25%.

 • 12 maanden pakket: $77.99

Dit wordt beschouwd als de beste deal omdat het klanten toe staat 46% per jaar te besparen. De jaarlijkse betaling is $77.99, hetgeen op $6.49 per maand neerkomt.

IPVanish Kodi

IPVanish biedt anonimiteit voor gebruikers van Kodi, dat is een gecentraliseerde oplossing voor digitaal entertainment. Kodi heeft honderden add-ons, maar als gevolg van geografische locaties, hebben sommige gebruikers geen toegang tot alle daarvan. De digitale grens wordt verwijderd met de hulp van IPVanish, en gebruikers hebben toegang tot alle add-ons. Hoewel het niet zo populair is als de anderen, IPVanish Kodi is een uitstekende service van de firma.

IPVanish Beoordeling Samenvatting

IPVanish is een geweldige VPN met een aantal echt coole functies. Het geeft gebruikers precies wat nodig is in een VPN-service die anonimiteit, beveiliging en de mogelijkheid om uit de verschillende beschikbare servers te kiezen omvatten. IPVanish is niet gratis beschikbaar, maar de premium-pakketten zijn redelijk geprijsd. Het heeft een zeer goede downloadsnelheid, hoewel de snelheid op de een of andere manier lager is dan wat wordt bereikt wanneer er geen VPN is. De gebruikersinterface is ontworpen om het zowel door beginners als doorgewinterde gebruikers gemakkelijk te maken. IPVanish is een van de veiligste VPN die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het heeft echter geen erg goede klantenondersteuning.

Leave A Comment0Replies to “IPVanish VPN Beoordeling 2018”