Beste gratis VPN voor Kodi 2018

Beste gratis VPN voor Kodi 2018

Beste gratis VPN voor Kodi

Bent je een fan van TV shows, live-shows en live kanalen, dan is de kans hoog dat je Kodi kent. Het is ten slotte de perfecte bron van vermaak en biedt een verscheidenheid aan kanalen en inhoud om te kijken. Echter, Kodi komt met een aantal geografische beperkingen en dus kan het zijn dat bepaalde inhoud geblokkeerd blijft op jouw locatie. Kodi VPN kan gratis worden gebruikt voor omzeiling van deze censuur zodat je toegang tot inhoud en gelijktijdig je online veiligheid en beveiliging garandeert.

Alle gratis VPN voor Kodi software zijn op de een of andere manier beperkt; het kan zijn in termen van afgetopte verbindingen, data gebruik, onder anderen. In dit artikel, hebben we een lijst samengesteld van sommige vrije Kodi VPN-verbindingen met de beste pakketten.

De beste gratis VPN voor Kodi

Met een gratis Kodi VPN kunnen, voor een gemiddelde gebruiker die gewoon toegang tot alle inhoud op Kodi wil, een heleboel problemen opgelost worden. Verschillende gebruikersbeoordelingen suggereerden, dat alleen de beste VPN voor Kodi Free moet worden gebruikt om ononderbroken streamen van muziek en video’s mogelijk te maken. Dit is vooral omdat ongeacht hoe snel je internet is, je waarschijnlijk een kleine daling in de snelheid zult merken zodra je een VPN inschakelt. Het is dus erg voordelig de meest efficiënte VPN gratis te gebruiken voor Kodi die er bestaat.

Om meer te weten te komen, neem een kijkje op onze lijst hieronder:

ExpressVPN – niet gratis, maar de beste!

Vandaag de dag is ExpressVPN een van de meest gebruikte VPN-diensten. Met de vereniging van Kodi met ExpressVPN, beleef je enkele prachtige resultaten. Er zal weinig tot geen verlaging van de van je internetsnelheid zijn. Bovenop de stabiliteit van het browsen zul je niet te maken hebben met herhaalde verloren verbinding in tegenstelling tot sommige van de slechter presterende VPN’s die er bestaan.

Bovendien, ExpressVPN biedt ook toepassingen en software aan voor een aantal verschillende apparaten, samen met een ondersteuning voor routers.

Nochtans, denk eraan dat ExpressVPN niet volledig gratis is. Integendeel, het biedt een 30 dagen proef aan zonder beperkingen en een geld-terug-garantie. Nadat je je gratis abonnement een maand geprobeerd hebt, kunt je een maandelijkse, een 6 maanden of een 12 maanden pakket kiezen.

Voordelen van ExpressVPN

 • Deblokkeert alle geografisch beperkte kanalen.
 • 2000 + VPN-servers.
 • Kan worden gebruikt in 94 landen.
 • 256-bits codering gebruikt voor bescherming.
 • Geld terug garantie van 30 dagen.
 • Beschikbaar op alle platforms en OS.

NordVPN

NordVPN is de tweede beste keuze onder gebruikers en fans van Kodi. Er is een scala aan servers waaruit je kunt kiezen. Voor zo lang als je NordVpn gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken dat je problemen met de DMCA krijgt. Dit is omdat NordVPN gebruik maakt van een dubbele VPN-functie samen met p2p-ondersteuning. Over het algemeen biedt het een grote mate van veiligheid.

Hoewel het niet geheel gratis is, kun je het gedurende 30 dagen gebruiken als een gratis testversie zonder beperkingen met hun 30 dagen geld terug garantie. Daarna zul je echter moeten te betalen.

Voordelen

 • Biedt een dubbele VPN-codering.
 • 3579 servers.
 • Slaat geen logs op.
 • Geen DNS lekken.

WindScribe

WindScribe, gevestigd in Canada, is een van de beste VPN-diensten die er bestaat. Voor Kodi, is dit de veiligste dienst, daar het gebruik maakt van de beste versleutelingsprotocollen die er bestaan waaronder IKEv2, SOCKS5, en OpenVPN. Bovendien maakt het ook gebruik van AES-256 versleuteling voor de desktop toepassingen, waarmee het overdreven topkwaliteit beveiliging aanbiedt.

Daarbovenop, het houdt geen logs, en er zijn geen DNS-lekken. Alles wat het registreert zijn tijdstempels van activiteit.

WindScribe biedt een gratis abonnement, die heeft een datalimiet van 10 GB per maand en de optie om te kiezen uit een van 11 landen. Het betaalde abonnement, dat drie verschillende pakketten heeft, biedt ook een firewall samen met onbeperkt dataverbruik en locaties in 52 landen.

Voordelen

 • Hoge snelheid.
 • Gratis abonnement.
 • Goedkoop betaald lidmaatschap.
 • Meerdere locatie opties.
 • Zeer veilig.
 • Onbeperkt aantal verbindingen op een betaald plan.

CyberGhost

Bij het gebruikmaken van CyberGhost, kan een gebruiker de servers categoriseren op basis van de videodienst die moeten worden gebruikt, naast de locatie, waardoor het uiterst efficiënt en nuttig is voor gebruikers van Kodi. Naast beveiliging biedt CyberGhost hoge snelheid en een zeer solide verbinding. Echter, het is niet beschikbaar voor Linux, en de Androidapplicatie kan alleen worden gedownload uit de Google Play store.

Wat betreft de prijzen, CyberGhost biedt een gratis proeflidmaatschap waarna je je op een van de drie betaalde plannen, d.w.z., maandelijks, jaarlijks, en drie jaar kunt abonneren. Je bespaart het meest bij het plan van drie jaar.

Voordelen

 • Biedt een gratis proefperiode.
 • Solide verbinding.
 • Hoge snelheid.
 • Heel veilig.

Hide.me

Het blijkt dat Hide.me nogal een goede keuze is voor degenen die toegang willen tot geografisch beperkte inhoud op Kodi. Het is een zeer eenvoudige software die gebruik maakt van een militaire rang-codering die bijna onmogelijk te breken is. Daarbovenop komt, voor extra beveiliging, dat het ook gebruikt maakt van een aantal VPN-protocollen en geen logs registreert. Er is een proxy-extensie beschikbaar voor Google Chrome browser samen met een gratis webproxy. Het gratis plan van Hide.me staat gebruikers 2 GB aan data toe in een maand, op hoge snelheid.

Voordelen

 • Hoge snelheid.
 • Geen logs.
 • Biedt live ondersteuning.
 • Heel veilig.

Waarom het gebruik van gratis VPN voor Kodi niet wordt aanbevolen?

Het grootste gevaar van het gebruik van een gratis VPN van Kodi is het gebrek aan veiligheid. De meeste gratis VPN’s bieden geen hoog niveau van veiligheid. Afhankelijk van je locatie, kun je, door Kodi te gebruiken in de problemen komen met de DMCA. Daarom moet je een robuuste bescherming hebben, die de meeste van de volledig gratis VPN voor Kodi niet kunnen bieden. Overigens hebben gratis VPN’s ook een heleboel snelheid en data beperkingen die je ervaring kunnen ruïneren. Hoe het ook zij, in het einde, zul je moeten betalen voor een uitstekende VPN-dienst voor betere beveiliging en onbeperkt gebruik.

Waarom moet je een goede VPN voor Kodi hebben?

Kodi is een video streaming service die een aantal kanalen voor LIVE sport en televisieshows biedt. Je hebt een goede VPN voor Kodi omdat HD-videostreaming een vrij data-intensieve taak is, dat een enorme data plan en een snelle internetsnelheid vraagt. Een slechte VPN zal resulteren in een enorme daling in je internetsnelheid waardoor je jouw video/muziek streaming ervaring op Kodi verpest. Bovendien, kleine data plannen zullen snel worden opgebruikt in het geval dat je HD-inhoud bekijkt.

De Conclusie

Het is altijd beter om te betalen voor een premium VPN-service in het geval dat je de beste ervaring met solide beveiliging wilt. Echter je kunt de proefversies of beperkte gratis lidmaatschappen van de bovengenoemde VPN-diensten nemen voor zo lang als je kunt. In dit geval, zijn ExpressVPN en NordVPN de beste  keuzes. Uiteindelijk echter, vroeg of laat, zul je moeten betalen voor een onbeperkte VPN-service om te blijven streamen op Kodi met betere veiligheid en snelheid.

We hopen je te hebben geholpen bij het kiezen van de beste gratis VPN voor Kodi! Om meer uit te vinden over VPN’s, voel vrij om een kijkje nemen op de andere secties van onze website.

Leave A Comment0Replies to “Beste gratis VPN voor Kodi 2018”