CyberGhost VPN Beoordeling 2018

Mark Neri
By Mark Neri Last update on October 22, 2018

Wat is CyberGhost?

CyberGhost is een virtueel particulier netwerk (VPN)-provider opgericht in 2011. Gevestigd in Roemenië, bedient het bedrijf meer dan 15 miljoen gebruikers. Bekend om zijn strenge “geen logbestanden” beleid en de vele servers in verschillende landen is de Bucharest-gebaseerd provider een van de meest populaire namen in de wereld van VPN. Zoals de meeste VPN aanbieders, beschikt CyberGhost niet over een gratis plan. Ze had er een, maar dat pakket werd vervangen door de betaalbare betaalde plannen. Hoewel EU gebaseerd, valt CyberGhost uit de 14 ogen en 5 ogen-allianties die vereisen dat bedrijven gebruikers-logboeken houden.

Als je op zoek bent naar een veilige, betaalbare VPN, is de Roemeense provider de moeite waard te bekijken. Een meerderheid van de gebruikers zijn blije, regelmatige klanten. De leverancier is niet perfect zoals we nu zullen onthullen in onze CyberGhost beoordeling hieronder.

  • Server landen: 60
  • Bedrijf locatie: Bucharest, Roemenië
  • Apparaten per licentie: 7
  • Aantal servers: 2700 +
  • Echte naam nodig?: Nee
  • Gratis plan: Nee
  • Encryptie protocol: AES 256-bits versleuteling
  • Betalingsopties: Creditcard, PayPal, Bitcoin
  • Customer Support: Live chat en e-mail ticket
  • Houdt Logboeken: Nee

CyberGhost functies & Specificaties

Cyber Ghost VPN schept op over 2700 + servers in 60 landen. Hun website belooft de best mogelijke snelheden, en hoewel dat onjuist is, aangezien er snellere bedrijven zijn, de VPN-verbinding ondersteunt snelle downloads en uploads in de Europese regio. De servers in Azië, het Verenigd Koninkrijk en de VS zijn iets langzamer maar altijd nog aanvaardbaar in vergelijking met veel andere netwerken. Ghost biedt VPN-ondersteuning aan klanten op MAC, Windows, iOS en Android operating systemen. Linux gebruikers kunnen ook verbinden met de VPN met behulp van een speciaal meegeleverde app. Daarnaast kun je ook verbinding maken met je router en tot 7 apparaten gebruiken, wetend dat je goed beveiligd bent.

Interface

Een van de beste features van CyberGhost ligt in de interface. Het duurt niet langer dan 5 minuten om te downloaden en op te zetten op je PC of mobiel apparaat. Eenmaal geïnstalleerd, verwelkomt een visueel aantrekkelijke lay-out met alle functies die je nodig hebt. Of je wilt streamen of downloaden; alles is slechts een klik weg. Van streaming naar downloaden, de VPN-gateway is aangelegd om gemakkelijk te begrijpen.

Prestaties

Verschillende tests tonen aan dat de snelheden variëren afhankelijk van jouw locatie. Britse gebruikers beleeft andere snelheden als gebruikers uit andere gebieden van de EU. De gemiddelde downloadsnelheid is 30MBPs en de upload snelheid 15MBPs. Alhoewel dat niet de snelste is, kun je Gigabytes relatief snel downloaden of uploaden met deze snelheden.

Met uitzondering van de snelheid werkt elke andere functie consequent in alle andere gebieden. Of je wilt surfen of Netflix wilt gebruiken, CyberGhost biedt gelijke diensten ongeacht waar je woont. In tegenstelling tot de meeste andere VPN’s staat het Israëlische gevoerde bedrijf Torrenting toe. Je kunt vol vertrouwen bestanden delen met CyberGhost Torrent zonder teruggang van snelheden of verbindingen.

Gebruiksgemak

Ontworpen voor zowel beginners als experts, is CyberGhost gemakkelijk in te stellen. Je hebt geen hulp nodig om de VPN te downloaden en op te zetten. De website van het bedrijf bevat instructies over hoe het te installeren is en hoe je toegang tot al zijn functies krijgt als je vastloopt. Dankzij een goed aangelegde interface, zijn alle functie toegankelijk via een één-klik proces. Een router verbinding te maken met de VPN mag iets uitdagend zijn, maar ook hiervoor zijn er instructies hoe dit te doen is. Het instellen van je Windows of MAC is een fluitje van een cent, omdat het programma je van het ene proces naar de volgende leidt. Algeheel is CyberGhost een van de gemakkelijkste VPN’s gebruiken.

Klantenservice

Terwijl het bedrijf schittert in alle andere gebieden, hun klantenservice is een beetje een teleurstelling. De meeste negatieve CyberGhost beoordelingen beschuldigen het slechte ondersteuningsteam van het bedrijf. Het ticketsysteem werkt soms niet en als het werkt moet je soms meer dan 48 uur wachten op een antwoord.

Het bedrijf ondersteunt een live chatfunctie, maar haar teamleden zijn niet altijd beschikbaar. Vergeleken echter met andere VPN’s, is de klantenondersteuning van Cyber Ghost aanvaardbaar. Het kan een tijdje duren om terug te komen, maar je wordt nog steeds geholpen. Met sommige andere VPN’s zijn deze ondersteunende diensten niet bestaand.

Is CyberGhost veilig? Privacy & codering

Vergelijkbaar met vele VPN’s, beweert CyberGhost VPN een nul-logs-bedrijf te zijn. Deze bewering werd betwist door critici die beweren dat de Roemenië-provider gebruik maakt van derde-partij apps voor het bijhouden van gegevens van gebruikers. Nochtans, het privacybeleid van het bedrijf handhaaft dat het absoluut geen logs houdt. Als de bewering van CyberGhost waar is, behoort het tot de veiligste VPN’s die men kan gebruiken. Afgezien van haar privacybeleid passeert de Roemenië-leverancier alle andere tests met betrekking tot beveiliging en encryptie. Voor codering ondersteunt CyberGhost VPN bits AES 256 en IPSec-protocollen. De VPN-verbinding is compatibel met TOR en blokkeert malware die probeert je PC te infiltreren.

CyberGhost prijzen en arrangementen

Hoewel het CyberGhost vrije plan niet langer beschikbaar is, behoudt het bedrijf zijn betaalbare pakketten. Met uitzondering van het maandelijkse plan is de prijsstelling van de leverancier zeer concurrerend. De betaalmethodes zijn talrijk en handig. Je kunt zelfs betalen met Bitcoin en andere cryptocurrencies om anoniem te blijven.

Maandelijks Plan – $11.99

Het beste als je korter dan zes maanden de VPN-services wilt. Het maandelijkse abonnement van CyberGhost is industriestandaard. Je krijgt alle services die alle andere klanten ontvangen, inclusief de mogelijkheid om Netflix te deblokkeren.

6-maanden plan – $4.99

Je bespaart $ 42 wanneer je het 6-maandenplan van het bedrijf koopt in tegenstelling tot het maandelijkse pakket. Voor $ 5 per maand betaal je in totaal $ 30 voor zes maanden CyberGhost-services. Als je per maand betaalt, betaalt je $ 72. Er zijn echter geen speciale services wanneer je het halfjaarplan neemt. Je ontvangt dezelfde beveiligde streamingdiensten die alle andere klanten krijgen.

1-jaarplan – $66

CyberGhost’s jaarplan is een van de meest betaalbare pakketten voor een VPN die je kunt krijgen. De meeste bedrijven vragen gemiddeld $ 99 per jaar. Maar voor een maandelijkse prijs van $ 2,75 wanneer dit jaarlijks wordt gefactureerd, is het een goede deal.

CyberGhost Beoordeling Samenvatting

Vanuit een gemiddeld VPN-gebruikerszicht biedt CyberGhost alle services die je nodig hebt. Er worden geen logboeken bijgehouden. Je kunt ook torrent en verbinding maken via Tor of veilig alle materialen downloaden. Zijn snelheden zijn geweldig in de meeste gebieden die worden bediend. Je kunt Netflix, YouTube en bijna elke andere streamingservice ontgrendelen met de leverancier. Als je ooit moeite hebt gehad om een VPN te gebruiken omdat het complex was, zal CyberGhost als een opluchting komen. Naast de beveiligde services is de interface van het bedrijf een van de beste functies. Eén klik is alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot de download- of bladerfuncties. Alle geweldige diensten komen ook tegen betaalbare prijzen.

Leave A Comment0Replies to “CyberGhost VPN Beoordeling 2018”